FAQ

Hvis du ikke finde svaret på dine spørgsmål herunder, så ringer du bare til os på tlf. 39640440 -eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Tandregulering

Oplev forskellen med Invisalign…

Hvad er Invisalign?

Invisalign behandlingen består af en række af næsten usynlige, aftagelige skinner, du skifter hver anden uge.

Første gang du besøger os, skanner vi dine tænder med en 3D laser skanner og kan straks herefter vise dig en foreløbig simulation af hvordan dine tænder vil se ud når de er rettet.

Herefter kan vi bestille din endelige 3D simulations film fra USA, den er klar efter et par dage og den viser mere præcist, som en 3D film, den række bevægelser dine tænder vil gå igennem i løbet af din behandling. Så du på forhånd kan se hvordan dit smil forventes at se ud, efter din behandling er færdig.

Hvorfor skal jeg vælge Invisalign?

Fordi Invisalign skinner er næsten usynlige, ingen vil lægge mærke til at du får rettet tænder (medmindre du fortælle dem det!)

Invisalign skinnerne er også aftagelige, hvilket betyder at du kan spise og drikke hvad du vil under behandlingen. Du kan også fjerne dine skinner for at børste tænder og bruge tandtråd, så du kan opretholde den bedste mundhygiejne.

Den 3D virtuelle behandlingsplan, kaldet ClinCheck, giver dig mulighed for at se, hvordan dit smil forventes at se ud, før du begynder din Invisalign behandling.

Mere end 3 millioner patienter verden over er blevet behandlet med Invisalign.

Vi forstår, at omkostningerne er en vigtig overvejelse. Nøjagtige behandlingsudgifter er afhængige af dine individuelle behov, men typisk kan Invisalign behandling sammenlignes med prisen på almindelige bøjler. I virkeligheden kan Invisalign koste så lidt som fra kr. 15 per dag – mindre end din daglige kop kaffe!

Du kan læse mere om vores finansieringsmuligheder her.

Invisalign består af en serie skinner, som man skifter hver 14 dag. Skinnerne flytter tænderne på en måde – så både mængden af bevægelse pr. skinne samt timingen af bevægelsen er nøje kontrolleret. På hvert trin har kun visse tænder lov til at bevæge sig, som vist i din personlige Invisalign behandlingsplan.

De næsten usynlige Invisalign bøjler eller skinner er lavet af et stærk medicinsk termoplastisk materiale, der specielt er udviklet til Invisalign systemet og skræddersyet til dig.

Varigheden af behandlingen afhænger af dine individuelle behov. Den typiske behandling varer mellem 6 og 18 måneder, men alt efter hvordan dine tænder ser ud nu, og hvad dine ønsker er,  vil du få mere præcis information om det når du er her til din konsultation.

Der kan være mindre ubehag ved hvert skinne skift i løbet af behandlingen. Dette er normalt og er typisk beskrevet som en følelse af tryk på tænderne og er et tegn på at skinnerne arbejder. Dette ubehag bør gå væk efter et par dage. De der før har prøvet almindelig togskinne behandling,  siger at Invisalign behandling er meget mere behagelig.

Fordi du kan fjerne dine skinner, kan du spise og drikke hvad du vil. For at sikre en god hygiejne, bør du børste tænder og bruge tandtråd efter hvert måltid og før du sætter dine skinner på igen.

Skinnerne skal være på hele tiden. Du bør kun tage dine skinner ud for at spise, drikke, børste tænder og bruge tandtråd.

De fleste patienter har ingen problemer overhovedet, men du kan opleve at der er en mindre tilvendingsperiode, mens du bruger dine skinner.

Vi anbefaler, at du fjerner dine skinner før alle måltider, snacks, tyggegummi eller for at ryge for at holde dine aligners rene og lyse.

Du bør børste og rense dine skinner regelmæssigt med lunkent vand. Vi anbefaler også at bruge rense tabletter til bideskinner, et par gange om ugen for at holde dine skinner friske.

Glem ikke at børste tænder efter hvert måltid og før du sætter dine skinner tilbage i munden for at hjælpe med at opretholde en god hygiejne.

INVISALIGN

Et smil kan ændre alt. Din selvtillid. Dine fremtidsudsigter. Dit liv.