Usynlige bøjler

Invisalign tilbyder det ypperste indefor videnskablig nytænkning. Kliniske studier og ny teknologi har skabt en måde der præcist kan styre din tandretning. Faste metal bøjler og andre usynlige bøjle systemer, har svært ved at følge trop og tilbyde det samme.

Gratis konsultation

 Ring til os på tlf.: 3964 0440

Markeds lederen indenfor moderne tandretning

Invisalign er konstant igang med videreudvikling og er i virkeligheden markeds lederen indenfor tandretnings teknologi. Invisalign er en serie af gennemsigtige, aftagelige skinner, der retter dine tænder, lidt af gangen. Og imodsætning til faste bøjler er der ingen metal tråde eller metal fjedre. De er metalfrie og næsten usynlige når du har dem på.

Helt igennem behageligt

Invisalign skinnerne kan tages af når som helst. Du kan spise lige hvad du har lyst til,  opretholde en god mundhygiejne, og vælge at tage dem ud, ved specielle lejligheder, så som bryllupper eller vigtige møder.

Du behøver ikke at gå på kompromis med din livsstil.

Se frem til dit nye smukke smil med Invisalign

Inden din behandling begynder, skanner vi dine tænder og viser dig en 3D virtuel film af dine tænder, dette hedder en ClinCheck, og er din behandlingsplan.

ClinCheck filmen viser den serie af bevægelser, som dine tænder gennemgår i løbet af behandlingen. Det giver dig mulighed for, på forhånd se hvordan dine tænder forventes at se ud når behandlingen er færdig og hvordan tænderne flytter sig i løbet af din behandling.

Designet til at passe til din livsstil

Det er vigtigt, at du taler med os for at finde ud af, hvordan Invisalign passer bedst til din situation og dine mål, så vi kan aftale den bedste fremgangsmåde for dig.

For at finde ud af hvordan du kan opnå det smil, du altid ønsket dig, bestil en gratis konsultation i dag.

Smil hele vejen

Når du begynder din Invisalign-behandling, vil du bære hvert sæt af de specialfremstillede skinner i to-ugers intervaller. I takt med at du udskifter skinnerne, vil dine tænder bevæge sig lidt efter lidt og gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition.